Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Jordani. Ne dërgojmë lule me dorë në Aman dhe 7 qytete, në Jordani

Në kryeqytetin e Jordanisë (Jordan) Amanin (Amman) vizitorët do të kënaqen duke shikuar me qindra tezga me lule shumëngjyrëshe. Lulja më tërheqëse dhe më elegante është irisi i zi. Si lulja kombëtare e vendit, iris i zi mund të shihet i gdhendur në ndërtesa dhe madje është i prezantuar edhe në përvjetorin e KB-ra të Jordanisë (Jordan). Pranvera në Jordani nxjerr në pah mbi 2000 lloje bimësh lulëzuese, duke e shëndërruar këtë vend të shkretëtirës në një oazë të vërtetë. Disa nga lulet më të zakonshme janë lulet bajame dhe zambakët finë. Trëndafilat, orkidetë dhe lulet konfeti rriten zakonisht në qytet. Populli i Jordanisë i dekoron shtëpitë e veta me lule, ku arredimet me orkide dhe zambakë janë të zakonshme. Trëndafilat janë poashtu mjaft popullorë së bashku me vazot e mbushura me iris. Një nga pamjet më të bukura të luleve në Jordani është Pema e Flakës në luginën Rift. Këto drunjë të mëdhenjë e të kuq sigurojnë një hije të madhe e të kuqe gjatë muajit të ngrohtë e me diell të qershorit. Përgjatë luginës, spektatorët mund të shikojnë me çudi se si këto pemë lulëzojnë njëra pas tjetrës në luginë duke ndjekur valën e të nxehtit. Këto pemë mund të gjenden gjithashtu në kryqëzimin e Aradias. Lule të tjera vendase janë edhe lulëkuqet ose lulet delikate Anemone.

Buqeta të Popullarizuara në Jordani


Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Hutim

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

   
Fisnikëri

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

   
Paqe

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

   
Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Serenatë

Serenatë

Orkid

Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

   
Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

   
Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Elegante

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

   

Ofertë Speciale: Kotësi

Informacion