Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Jordani. Ne dërgojmë lule me dorë në Aman dhe 6 qytete, në Jordani

Në kryeqytetin e Jordanisë (Jordan) Amanin (Amman) vizitorët do të kënaqen duke shikuar me qindra tezga me lule shumëngjyrëshe. Lulja më tërheqëse dhe më elegante është irisi i zi. Si lulja kombëtare e vendit, iris i zi mund të shihet i gdhendur në ndërtesa dhe madje është i prezantuar edhe në përvjetorin e KB-ra të Jordanisë (Jordan). Pranvera në Jordani nxjerr në pah mbi 2000 lloje bimësh lulëzuese, duke e shëndërruar këtë vend të shkretëtirës në një oazë të vërtetë. Disa nga lulet më të zakonshme janë lulet bajame dhe zambakët finë. Trëndafilat, orkidetë dhe lulet konfeti rriten zakonisht në qytet. Populli i Jordanisë i dekoron shtëpitë e veta me lule, ku arredimet me orkide dhe zambakë janë të zakonshme. Trëndafilat janë poashtu mjaft popullorë së bashku me vazot e mbushura me iris. Një nga pamjet më të bukura të luleve në Jordani është Pema e Flakës në luginën Rift. Këto drunjë të mëdhenjë e të kuq sigurojnë një hije të madhe e të kuqe gjatë muajit të ngrohtë e me diell të qershorit. Përgjatë luginës, spektatorët mund të shikojnë me çudi se si këto pemë lulëzojnë njëra pas tjetrës në luginë duke ndjekur valën e të nxehtit. Këto pemë mund të gjenden gjithashtu në kryqëzimin e Aradias. Lule të tjera vendase janë edhe lulëkuqet ose lulet delikate Anemone.

Buqeta të Popullarizuara në Jordani


Dashuri Besuese

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Guximtare

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Falënderim

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

    
Vdes për ty

Vdes për ty

Trëndafila

E butë

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Luks

Luks

Trëndafila dhe zambakë

    
E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Mendime Qiellore

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Unitet

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

    
Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Madhështore

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Misterioze

Misterioze

12 Trëndafila

    

Ofertë Speciale: Kotësi

Informacion