Aman Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Anman është një qytet antik e poashtu edhe kryeqyteti i Jordanisë. Ka një kulturë të gjallë dhe shtëpi e një varieteti të madh të luleve. Një ndër lulet më të rralla në botë mund të gjenden në këtë qytet, irisi i zi. Irisi i zi është edhe simboli kombëtarë i këtij shteti. Lule tjera popullore janë edhe anemonët, landrat dhe trëndafilat e shkretëtirës.
Admirim i Fshehtë
USD 96.88

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Zonjë Zemërbardhë
USD 60.55

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 60.55

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 96.88

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnikëri
USD 69.63

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Flirtim
USD 60.55

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 60.55

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Ego
USD 60.55

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 69.63

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Magjepsje
USD 60.55

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Paqe
USD 60.55

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 96.88

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 60.55

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Urtësi
USD 60.55

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Serenatë
USD 96.88

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Humor
USD 69.63

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Delikate
USD 60.55

Delikate

12 Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 60.55

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top