Az Zarqa Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Az Zarqa është një qytet industrial i cili mund të mos ketë një varitet të madh të luleve por ka disa shumë mahnitëse. Disa varietete të trëndafilave të importuar mund të shihen teksa lulëzojnë në kopshtet private. Në disa kopshte gjenden edhe tulipan si dhe trëndafila të shkretëtirës. Mund të gjendet edhe lulja kombëtare, irisi i zi. Poashtu është një ndër qytetet më të rralla në botë.
Vdes për ty
USD 102.17

Vdes për ty

Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 63.86

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 63.86

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 102.17

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Dëshirë
USD 102.17

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Hutim
USD 102.17

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 73.43

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Elegancë
USD 63.86

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Ego
USD 63.86

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 63.86

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 73.43

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Paqe
USD 63.86

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 102.17

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 63.86

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Urtësi
USD 63.86

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 89.40

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Serenatë
USD 102.17

Serenatë

Orkid

Humor
USD 73.43

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Az Zarqa. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Az Zarqa kohët e fundit : -