Irbid Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Irbid është qyteti i tretë më i madh i Jordanisë. Poashtu është shtëpia e një Eko parku me kopshte me lule mahnitëse. Vizitorët mund të marrin me qera kabina dhe të kënaqen me lulet vendase. Disa nga lulet që lulëzojnë këtu janë anemonat dhe orobançet. Landrat janë poashtu të zakonshme së bashku me disa lloje të trëndafilave. Tulipanët e malit dhe irisët e rrallë e të zi lulëzojnë në qytet.
Kënaqësi
USD 99.42

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 62.14

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Rrezikojmë
USD 62.14

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 62.14

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 86.99

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Hutim
USD 99.42

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 71.46

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Besnike
USD 86.99

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Melodioze
USD 86.99

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 62.14

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 71.46

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Paqe
USD 62.14

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 99.42

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Puthje
USD 86.99

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 99.42

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 62.14

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Urtësi
USD 62.14

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Elegancë
USD 62.14

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Top