Ruseifa Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Russeifa është qyteti i katërt më i madh i Jordanisë. Minierat e fosfatit dhe klima e thatë do të thotë se këtu nuk ka shumë lule. Mund të gjenden disa varietete të trëndafilave duke u rritur në kopshtet publike dhe private. Trëndafilat e shkretëtirës poashtu mund të shihen kudo në qytet. Vizitorët mund të kënaqen edhe me një numër të irisëve të zi të rrallë.
Zonjë Zemërbardhë
USD 63.46

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 63.46

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 101.54

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 72.98

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 63.46

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Mikpritje
USD 88.84

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 63.46

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 72.98

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Përkryerje
USD 88.84

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 63.46

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Frymëzim
USD 101.54

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 101.54

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Durim
USD 63.46

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 63.46

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Urtësi
USD 63.46

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 101.54

Serenatë

Orkid

Humor
USD 72.98

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Pafajësi
USD 101.54

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Ruseifa. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Ruseifa kohët e fundit : -