Vadi as Sir Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Wadi as Sir ndodhet në afërsi të kryeqytetit të Jordanisë. Në periferi të qytetit mund të gjenden disa varietete lulesh. Disa nga këto lule janë trëndafilat e shkretëtirës, të njohur edhe si adenium. Landrat lulëzojnë gjatë pranverës dhe verës. Anemonët dhe tulipanët sydielli janë një pamje e zakonshme. Poashtu mund të gjenden edhe irisët e zi të rrallë.
Zonjë Zemërbardhë
USD 62.74

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 62.74

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 100.39

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri Pa Ndjenja
USD 72.16

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Fisnikëri
USD 72.16

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Pranim Dashurie
USD 62.74

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Ego
USD 62.74

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 72.16

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Fisnike
USD 62.74

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 62.74

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Unitet
USD 72.16

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Dashuri e Braktisur
USD 100.39

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 100.39

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 62.74

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Urtësi
USD 62.74

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 62.74

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Fisnikëri
USD 72.16

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Virtyt
USD 62.74

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Vadi as Sir. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Vadi as Sir kohët e fundit : -