Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kamboxhia. Ne dërgojmë lule me dorë në Phnom Penh dhe 4 qytete, në Kamboxhia

Lulja kombëtare e Kamboxhias (Cambodia) është lulja aromatik e verdhë e Mitrella Mesnyi. Kjo lule e bukur në të verdhë të zbehtë lëshon një parfum të veçantë i cili mund të ndjehet në të gjithë kryeqytetin Phnom Penh. Poashtu në të gjitha rrugët e qytetit mund të gjenden lulet e bukura e të kuqe të Pioncianës Mbretërore. Duke filluar nga maji, këto pemë me hije mbushet plot me lule të kuqe si qershi. Një tjetër lule e bukur në formë shkurreje është edhe Ixora e cila mundë të gjendet kudo nëpër kopshte dhe rrugica me lulet e saja në ngjyrë rozë, të verdhë apo të kuqërremtë. Një lule tjetër unike dhe ekzotike e cila mund të gjenden kudo në Phnom Penh është Bauhinia. Lulet e saja të mëdha dhe të veçanta në ngjyrë vjollcë i japin një pamje të bukur qytetit kur përzihen me të kuqen e ndritshme të Pioncianës Mbretërore. Asnjë vizitë në Kamboxhia (Cambodia) nuk është e plotë pa një vizitë tempullit të lashtë në Angkor Wat. Ky jo vetëm që është tempulli më i vjetër në botë, por këtu vizitorët do të gjejnë edhe vreshtat e bukura dhe të harlisuru me Bugenvilje dhe Hibiskus të mëdhenjë. Bimë të tjera vendase janë edhe trëndafilat e shkretëtirës në ngjyrë rozë si dhe lulet e vogla Amaranth.

Buqeta të Popullarizuara në Kamboxhia


Shpirtmirësi e Përkryer

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

Bukuri madhështore

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Hijeshi e Pjekur

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

    
Gazmore

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Elegancë

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

    
Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

    
Mirënjohje

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri Për Natyrën

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Lartësi

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

    

Ofertë Speciale: Dashuri Besuese

Informacion