Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kamboxhia. Ne dërgojmë lule me dorë në Phnom Penh dhe 6 qytete, në Kamboxhia

Lulja kombëtare e Kamboxhias (Cambodia) është lulja aromatik e verdhë e Mitrella Mesnyi. Kjo lule e bukur në të verdhë të zbehtë lëshon një parfum të veçantë i cili mund të ndjehet në të gjithë kryeqytetin Phnom Penh. Poashtu në të gjitha rrugët e qytetit mund të gjenden lulet e bukura e të kuqe të Pioncianës Mbretërore. Duke filluar nga maji, këto pemë me hije mbushet plot me lule të kuqe si qershi. Një tjetër lule e bukur në formë shkurreje është edhe Ixora e cila mundë të gjendet kudo nëpër kopshte dhe rrugica me lulet e saja në ngjyrë rozë, të verdhë apo të kuqërremtë. Një lule tjetër unike dhe ekzotike e cila mund të gjenden kudo në Phnom Penh është Bauhinia. Lulet e saja të mëdha dhe të veçanta në ngjyrë vjollcë i japin një pamje të bukur qytetit kur përzihen me të kuqen e ndritshme të Pioncianës Mbretërore. Asnjë vizitë në Kamboxhia (Cambodia) nuk është e plotë pa një vizitë tempullit të lashtë në Angkor Wat. Ky jo vetëm që është tempulli më i vjetër në botë, por këtu vizitorët do të gjejnë edhe vreshtat e bukura dhe të harlisuru me Bugenvilje dhe Hibiskus të mëdhenjë. Bimë të tjera vendase janë edhe trëndafilat e shkretëtirës në ngjyrë rozë si dhe lulet e vogla Amaranth.

Buqeta të Popullarizuara në Kamboxhia

Fisnike

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

  
Rrezikojmë

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Kënaqësi

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

  
Kujdesi Amënor

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

  
Mashtrim

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

  
Humor

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Elegancë

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

  
Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Melodioze

Melodioze

24 Trëndafila

  


Ofertë Speciale: Dashuri Besuese

Informacion