Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kamboxhia. Ne dërgojmë lule me dorë në Phnom Penh dhe 4 qytete, në Kamboxhia

Lulja kombëtare e Kamboxhias (Cambodia) është lulja aromatik e verdhë e Mitrella Mesnyi. Kjo lule e bukur në të verdhë të zbehtë lëshon një parfum të veçantë i cili mund të ndjehet në të gjithë kryeqytetin Phnom Penh. Poashtu në të gjitha rrugët e qytetit mund të gjenden lulet e bukura e të kuqe të Pioncianës Mbretërore. Duke filluar nga maji, këto pemë me hije mbushet plot me lule të kuqe si qershi. Një tjetër lule e bukur në formë shkurreje është edhe Ixora e cila mundë të gjendet kudo nëpër kopshte dhe rrugica me lulet e saja në ngjyrë rozë, të verdhë apo të kuqërremtë. Një lule tjetër unike dhe ekzotike e cila mund të gjenden kudo në Phnom Penh është Bauhinia. Lulet e saja të mëdha dhe të veçanta në ngjyrë vjollcë i japin një pamje të bukur qytetit kur përzihen me të kuqen e ndritshme të Pioncianës Mbretërore. Asnjë vizitë në Kamboxhia (Cambodia) nuk është e plotë pa një vizitë tempullit të lashtë në Angkor Wat. Ky jo vetëm që është tempulli më i vjetër në botë, por këtu vizitorët do të gjejnë edhe vreshtat e bukura dhe të harlisuru me Bugenvilje dhe Hibiskus të mëdhenjë. Bimë të tjera vendase janë edhe trëndafilat e shkretëtirës në ngjyrë rozë si dhe lulet e vogla Amaranth.

Buqeta të Popullarizuara në Kamboxhia


Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Entuziaste

Entuziaste

Trëndafila

Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

    
Të Përkas Ty

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

    
Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Bukuri e Ndjeshme

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Mbyllje Hesapi

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Festim

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

    
Melodioze

Melodioze

24 Trëndafila

Fyerje

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Përqafime

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

    

Ofertë Speciale: Dashuri Besuese

Informacion