Batambang Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Battambang është një qytet I gjallë dhe në shpërthim i mbushur edhe me disa lloje të luleve vendase. Romdouli mund të gjendet duke lulëzuar në shumë parqe dhe kopshte, së bashku me zambakët, trëndafilat dhe orkidetë delicate. Ajo çka e dallon këtë qytet janë lotusët gjigand që rriten natyrshëm në liqej dhe pellgje.
Luks
USD 96.01

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 160.02

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Magjepsje
USD 96.01

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 96.01

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 160.02

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 160.02

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
E re
USD 96.01

E re

Zambakë dhe trëndafila

Bukuri madhështore
USD 96.01

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 96.01

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 134.42

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 172.82

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Qejf
USD 160.02

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Strehim
USD 160.02

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Mikpritje
USD 134.42

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Falënderim
USD 160.02

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 160.02

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Lavdi
USD 96.01

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 96.01

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top