Kampong Saom Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kampong Saom mund të jetë i mbushur me palma por vizitorët poashtu mund të gjejnë edhe disa lule të bukura të bimës romdoul. Lulja kombëtare e Kamboxhas, shihet duke lulëzuar kudo në qytet. Banorët vendas poashtu kultivojnë orkide, së bashku me disa lloje të zambakëve aromatizues dhe trëndafilave.
Fyerje
USD 168.03

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Luks
USD 100.82

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 168.03

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 168.03

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

E këndshme
USD 141.14

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Përshtypje Që Zgjat
USD 168.03

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 141.14

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 100.82

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Shpërblim Për Mirësi
USD 181.47

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 141.14

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 100.82

Entuziaste

Trëndafila

Falënderim
USD 168.03

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 100.82

Imagjinatë

12 Trëndafila

Lavdi
USD 100.82

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 100.82

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 168.03

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Lartësi
USD 141.14

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Paç Fat
USD 80.65

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Kampong Saom. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Kampong Saom kohët e fundit : -