Paôy Pêt Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fisnike
USD 104.95

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Joshëse
USD 104.95

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Rrezikojmë
USD 104.95

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 174.91

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Kujdesi Amënor
USD 146.93

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Meritë
USD 125.94

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 104.95

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 174.91

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Humor
USD 125.94

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Elegancë
USD 104.95

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Magjepsëse
USD 174.91

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Melodioze
USD 146.93

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO