Dashuri Besuese

Dashuri Besuese
Kodi i Produktit: prod084
3 tulipanë të kuq, 3 trëndafila të kuq, 3 margarita të bardhë, orkide. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).

Shtoni artikuj

Chocolates:

  • Chocolates Box (Varies)

Teddy Bears:

  • Teddy (Varies)