Mbrojtje

Mbrojtje
Kodi i Produktit: prod195
Zambakë rozë yll, trëndafila të bardhë, orkide të verdha, livando dhe orkide të kuqe. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).

Please note we are now unable to accept more orders for delivery on Valentines Day. We we reopen our online ordering on 16th February.