Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kanada. Ne dërgojmë lule me dorë në Otava dhe 88 qytete, në Kanada

Ndryshe nga shumë shtete Europiane, Kanadaja nuk ka lule kombëtare. Por, në vend të kësaj, çdo provincë dhe teritor kanadez ka nga një lloj lule që është unike dhe e veqantë për llojin e vet. Në Kolumbinë Britaneze lulja elegante e quajtur Pacific Dogwood konsiderohet si lulja e tyre provinciale, ndërsa lulja e quajtur mayflower (lulja e majit) është më e preferuara në Nova Scotia. Në provincën Manitoba, lulja më e popullarizuar është preri krokus, ndërsa violeta ngjyrë blu mund të gjendet në tëtrë teritorin e New Brunswick. Në Ottawa, festivali i tulipanëve të majit kremton miqësinë në mes Kanadasë dhe Holandës. Princesha Juliana i kishte dhënë Ottawës 100,000 tulipana në shenjë falenderimi për ushtarakët kanadez që kishin ndihmuar në çlirimin e Holandës. Në kryeqytetin kanadez, Toronto, çdo vit mbahet njëra nga shfaqjet më të mëdha të luleve. Kanadezët kënaqen duke dhuruar lule, siq është lulja for-get-me-not, e cilësuar si lulja zyrtare e ditës së gjyshërve. Kjo lule, me një kombinim tulipanësh shumëngjyrëshe, poashtu dhurohet gjatë festës së 17 shkurtit dhe Ditës së Familjes.

Buqeta të Popullarizuara në Kanada


Dashuri Me Shikim Të Parë

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Delikate

Delikate

12 Trëndafila

Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

   
Joshje Sekrete

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

Mendime Qiellore

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

   
Durim

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Forcë

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Shikim i Shpejtë

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

   
Qejf

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Serenatë

Serenatë

Orkid

Arratisu Me Mua

Arratisu Me Mua

Trëndafila

   
Misterioze

Misterioze

12 Trëndafila

Melodioze

Melodioze

24 Trëndafila

Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

   
Shpresë

Shpresë

Gerbera

Pritshmëri

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Meritë

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

   

Ofertë Speciale: Vdes për ty

A është Dita e Shën Valentinit, apo ndoshta ajo vetëm është e pasionuar pas ngjyrës së kuqe dhe asaj të bardhë. Ky kombinim ka lehtësisht një art të stilit Art Deco dhe është përfekte për gratë që duan ta jetojnë elegancën. Ky kombinim është i njohur në Kalgary (Calgary)   Montreal  Otava (Ottawa)   Toronto  Vankuver (Vancouver) dhe gjithmonë trajtohet si tufë me stil të veçantë. Trëndafilat e kuq dhe ata të bardhë janë të rendituar në mënyrë artistike në një vazo elegante, e cila duket e përsosur gjithandej. Kjo buqetë me trëndafila të mrekullueshëm është një mesazh përfekt për ti treguar asaj se gjithmonë mendoni për të.
Informacion