Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Kanada. Ne dërgojmë lule me dorë në Otava dhe 88 qytete, në Kanada

Ndryshe nga shumë shtete Europiane, Kanadaja nuk ka lule kombëtare. Por, në vend të kësaj, çdo provincë dhe teritor kanadez ka nga një lloj lule që është unike dhe e veqantë për llojin e vet. Në Kolumbinë Britaneze lulja elegante e quajtur Pacific Dogwood konsiderohet si lulja e tyre provinciale, ndërsa lulja e quajtur mayflower (lulja e majit) është më e preferuara në Nova Scotia. Në provincën Manitoba, lulja më e popullarizuar është preri krokus, ndërsa violeta ngjyrë blu mund të gjendet në tëtrë teritorin e New Brunswick. Në Ottawa, festivali i tulipanëve të majit kremton miqësinë në mes Kanadasë dhe Holandës. Princesha Juliana i kishte dhënë Ottawës 100,000 tulipana në shenjë falenderimi për ushtarakët kanadez që kishin ndihmuar në çlirimin e Holandës. Në kryeqytetin kanadez, Toronto, çdo vit mbahet njëra nga shfaqjet më të mëdha të luleve. Kanadezët kënaqen duke dhuruar lule, siq është lulja for-get-me-not, e cilësuar si lulja zyrtare e ditës së gjyshërve. Kjo lule, me një kombinim tulipanësh shumëngjyrëshe, poashtu dhurohet gjatë festës së 17 shkurtit dhe Ditës së Familjes.

Buqeta të Popullarizuara në Kanada


Ashpërsi

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Jeta Është e Ëmbël

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Flirtim

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Fillimi i Miqësisë

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

    
Kotësi

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Lidhjet e Dhembshurisë

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Kthjelltësi

Kthjelltësi

8 trëndafila

    
Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Besnikëri

Besnikëri

24 Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

    
Bukuri Shpirtërore

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Plot Shkëlqim

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Bukuri madhështore

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

    

Ofertë Speciale: Vdes për ty

A është Dita e Shën Valentinit, apo ndoshta ajo vetëm është e pasionuar pas ngjyrës së kuqe dhe asaj të bardhë. Ky kombinim ka lehtësisht një art të stilit Art Deco dhe është përfekte për gratë që duan ta jetojnë elegancën. Ky kombinim është i njohur në Kalgary (Calgary)   Montreal  Otava (Ottawa)   Toronto  Vankuver (Vancouver) dhe gjithmonë trajtohet si tufë me stil të veçantë. Trëndafilat e kuq dhe ata të bardhë janë të rendituar në mënyrë artistike në një vazo elegante, e cila duket e përsosur gjithandej. Kjo buqetë me trëndafila të mrekullueshëm është një mesazh përfekt për ti treguar asaj se gjithmonë mendoni për të.
Informacion