Jukon Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste

Entuziaste

Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

   
Pranim

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Bukuri madhështore

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Krenare

Krenare

12 Trëndafila

   
Të Dua Ende

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Elegancë

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

   
Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Kapem Pas Teje

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Fitore

Fitore

Zambakë dhe trëndafila