Kuebek Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste
USD 110.52

Entuziaste

Trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 131.24

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Bukuri e Ndjeshme
USD 110.52

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 182.36

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Puthje
USD 154.73

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Pranim
USD 110.52

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 182.36

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Bukuri madhështore
USD 110.52

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Krenare
USD 89.80

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 110.52

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 182.36

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 110.52

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO