Levis Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Pranim Dashurie
USD 112.86

Pranim Dashurie

Trëndafila

Entuziaste
USD 112.86

Entuziaste

Trëndafila

Elegante
USD 91.70

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 158.00

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 186.22

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Puthje
USD 158.00

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 134.02

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Pranim
USD 112.86

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Seksi
USD 176.34

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 186.22

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Bukuri madhështore
USD 112.86

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Paç Fat
USD 91.70

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO