Chat with us, powered by LiveChat

Njufondland dhe Labrador Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E ëmbël

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Delikate

Delikate

12 Trëndafila

Mjaft Më Kritikove

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

   
Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Dashuri e Pastër

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

   
Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Rehati

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Pavdekshmëri

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

   
Misterioze

Misterioze

12 Trëndafila

Urtësi

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila