Chat with us, powered by LiveChat

Nova Skotia Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Shëndet i Mirë

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Guximtare

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

   
Kujtime Të Hirshme

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Kënaqësi

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

   
Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

   
Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Ngasje

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita