Dartmuth Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste
USD 110.58

Entuziaste

Trëndafila

Përjetësi
USD 154.82

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Urime
USD 154.82

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Pranim Dashurie
USD 110.58

Pranim Dashurie

Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 182.46

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Puthje
USD 154.82

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 110.58

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Delikate
USD 110.58

Delikate

12 Trëndafila

E butë
USD 154.82

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 89.85

Paç Fat

12 Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 110.58

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Krenare
USD 89.85

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO