Birthday


Ashpërsi
USD 113.69

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 159.17

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 135.01

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 187.59

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 113.69

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 159.17

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 187.59

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 159.17

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 204.64

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 187.59

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 113.69

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 159.17

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 204.64

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 113.69

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 159.17

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 113.69

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 92.37

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 113.69

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 113.69

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 159.17

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 113.69

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 92.37

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 113.69

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 159.17

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top