Halifaks Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri e Braktisur
USD 184.83

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Mjaft Më Kritikove
USD 112.02

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Modesti
USD 112.02

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 112.02

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Thellësisht e Dashuruar
USD 112.02

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Entuziaste
USD 112.02

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 184.83

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Buzëqeshëse
USD 112.02

Buzëqeshëse

Trëndafila

Puthje
USD 156.83

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 112.02

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Thashethemëse
USD 201.63

Thashethemëse

72 Trëndafila

Karakter
USD 201.63

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO