New Glasgow Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste
USD 112.01

Entuziaste

Trëndafila

Besnike
USD 156.81

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 184.81

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 112.01

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Mendime Qiellore
USD 184.81

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Puthje
USD 156.81

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 112.01

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Krenare
USD 91.01

Krenare

12 Trëndafila

Bukuri madhështore
USD 112.01

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 184.81

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Krenare
USD 91.01

Krenare

12 Trëndafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 133.01

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO