Sidnej Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Qëndrueshmëri
USD 133.57

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Paç Fat
USD 91.39

Paç Fat

12 Trëndafila

Entuziaste
USD 112.48

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 112.48

Përsosmëri

6 Trëndafila

Vetmi
USD 157.47

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Ego
USD 112.48

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 185.59

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Nënshtrim
USD 185.59

Nënshtrim

24 Trëndafila

Puthje
USD 157.47

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 112.48

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Melodioze
USD 157.47

Melodioze

24 Trëndafila

Urime
USD 157.47

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO