Truro Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste
USD 111.55

Entuziaste

Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 184.05

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Puthje
USD 156.17

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 111.55

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Bukuri madhështore
USD 111.55

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Krenare
USD 90.63

Krenare

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 111.55

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Modesti
USD 111.55

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Elegancë
USD 111.55

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 132.46

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Kapem Pas Teje
USD 111.55

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Fitore
USD 111.55

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO