Chat with us, powered by LiveChat

Nunavut Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Magjepsje

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Serenatë

Serenatë

Orkid

Dashuria e përgjegjshme

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

   
Jetë e Lumtur

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

   
Dashuri e Ftohtë

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Respekt

Respekt

24 Trëndafila

   
Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Admirim i Fshehtë

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila