Ajax Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste
USD 112.87

Entuziaste

Trëndafila

Moderne
USD 112.87

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 186.24

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 112.87

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Puthje
USD 158.02

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 158.02

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 112.87

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Qëndrueshmëri
USD 134.03

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Bukuri madhështore
USD 112.87

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 186.24

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Krenare
USD 91.71

Krenare

12 Trëndafila

Unitet
USD 134.03

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO