Brampton Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Brampton ose “Qyteti i Luleve” është pothuajse gjithmonë i mbushur me shumë lloje të luleve. Trëndafilat e egër rriten bollshëm dhe i tërheqin vizitorët nga vende të ndryshme. Tulipanët, verdhokët, krokuset e madje edhe zymbylat e vegjët shihen kudo duke lulëzuar në pranverë, dhe nëse vizitorët arrijnë heret mund ti shohin edhe luleborat teksa e ngrisin kokën.
Humor
USD 120.99

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Mendime Qiellore
USD 168.11

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Strehim
USD 168.11

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 101.88

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

E shijshme
USD 142.64

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Joshje Sekrete
USD 120.99

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 82.78

Krenare

12 Trëndafila

Pranim
USD 101.88

Pranim

3 luledielli dhe karafila

E këndshme
USD 142.64

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 142.64

Bashkim

24 trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 120.99

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Fisnikëri
USD 120.99

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 142.64

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Mikpritje
USD 142.64

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 120.99

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E butë
USD 142.64

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Mirënjohje
USD 101.88

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 101.88

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Top