Chat with us, powered by LiveChat

Guelf Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Mendime Qiellore
USD 93.65

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 65.45

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme
USD 65.45

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 106.74

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Dashuria e Gruas
USD 62.33

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Rehati
USD 93.65

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 74.02

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 171.41

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Imagjinatë
USD 85.71

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 106.74

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Vdes për ty
USD 117.65

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri Besuese
USD 74.02

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO