Hamillton Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Hamilton mund të konsiderohet si një qytet industrial, por ai është poashtu shtëpia e shumë luleve shumëngjyrëshe përfshirë këtu edhe disa lloje vendase. Mbi 1100 bimë dhe lule vendase mund tl shihen në të gjithë zonën ku përfshihen edhe trëndafilat e egër e ata të kultivuar, së bashku me tulipanët, krokuset dhe verdhoku.
Humor
USD 124.78

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 173.38

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Bukuri Tekanjoze
USD 105.08

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 105.08

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Pranim
USD 105.08

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Bashkim
USD 147.11

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 147.11

Besnikëri

24 Trëndafila

Fisnikëri
USD 124.78

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Dashuri e Pastër
USD 189.14

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 147.11

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Pajtim
USD 173.38

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Mikpritje
USD 147.11

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 147.11

Përkryerje

24 Trëndafila

Ngasje
USD 173.38

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Elegancë
USD 105.08

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Thjeshtësi Magjepsëse
USD 105.08

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Virtyt
USD 105.08

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 105.08

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Hamillton. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Hamillton kohët e fundit : -