Kembrigj Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste
USD 110.27

Entuziaste

Trëndafila

Gjithnjë besnike
USD 130.95

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 181.95

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 110.27

E hirshme

Karafila , trëndafila

Pafajësi
USD 181.95

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Puthje
USD 154.38

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 110.27

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Besnike
USD 154.38

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Dashuria e përgjegjshme
USD 110.27

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 110.27

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Krenare
USD 89.60

Krenare

12 Trëndafila

Dashuria e Gruas
USD 110.27

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO