Markham Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste
USD 111.01

Entuziaste

Trëndafila

Urime
USD 155.42

Urime

Trëndafila dhe orkide

Përjetësi
USD 155.42

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 111.01

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 183.17

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Puthje
USD 155.42

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 111.01

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Falënderim
USD 183.17

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Pritshmëri
USD 111.01

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mbrojtje
USD 131.83

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Virtyt
USD 111.01

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Bukuri madhështore
USD 111.01

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO