Chat with us, powered by LiveChat

Milton Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E ëmbël
USD 62.13

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Mjaft Më Kritikove
USD 65.23

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme
USD 65.23

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 97.85

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Falënderim
USD 106.39

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Meritë
USD 73.78

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuria e Gruas
USD 62.13

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Rehati
USD 93.35

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Ndjenja Të Ngrohta
USD 73.78

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 170.85

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Imagjinatë
USD 85.43

Imagjinatë

12 Trëndafila

Mahnitëse
USD 142.12

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO