Misisauga Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Mississauga është qyteti perfekt për vizitorët nëse kërkon të shohësh verdhokët dhe krokusët teksa lulëzojnë para se të shrihet bora e fundit. Disa njerëz janë me fat nëse arrijnë ti shikojnë këto lule të bardha e delikate mes fjollave të dëborës. Tulipanët janë një lule tjetër popullore, që shihen kudo gjatë pranverës.
Kotësi
USD 96.89

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Elegante
USD 68.55

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 69.21

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 110.07

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Buzëqeshëse
USD 69.21

Buzëqeshëse

Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 79.09

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 69.21

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 69.21

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Lartësi
USD 96.89

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 96.89

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 110.07

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 96.89

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Forcë
USD 79.09

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Pavdekshmëri
USD 69.21

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 124.57

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 69.21

E hirshme

Karafila , trëndafila

E butë
USD 96.89

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Modesti
USD 69.21

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top