Chat with us, powered by LiveChat

Newmarket Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E hirshme
USD 65.80

E hirshme

Karafila , trëndafila

Joshëse
USD 114.61

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Magjepsje
USD 74.42

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 74.42

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Respekt
USD 134.73

Respekt

24 Trëndafila

Delikate
USD 86.16

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 94.15

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 65.80

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 74.42

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 172.33

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Lavdi
USD 65.80

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 65.80

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO