North Bay Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste
USD 110.25

Entuziaste

Trëndafila

Moderne
USD 110.25

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 181.92

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 130.93

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Mikpritje
USD 154.36

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Puthje
USD 154.36

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 110.25

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Strehim
USD 181.92

Strehim

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 110.25

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Durim
USD 110.25

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Dashuri e Pastër
USD 198.46

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Bukuri madhështore
USD 110.25

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO