Oakville Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste
USD 111.18

Entuziaste

Trëndafila

E paharrueshme
USD 111.18

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 183.44

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Moderne
USD 111.18

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Mirënjohje
USD 111.18

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

E shijshme
USD 155.65

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 132.02

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 111.18

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Puthje
USD 155.65

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 111.18

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Falënderim
USD 183.44

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

E mrekullueshme
USD 155.65

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO