Otava Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Së bashku me një llojë të madhe të tulipanëve shumëngjyrësh të cilët mund të gjenden në Ottawa, qyteti është shtëpia e disa llojeve tjera të luleve. Krokuset e verdhë shpesh mund të shihen duke u rritur së bashku me tulipanët me ngjyrë të çelur si dhe zymbylat blu. Trëndafilat janë poashtu popullore ndër banorët, posaçërisht llojet ngjitëse të cilat përdoren për të zbukuruar muret dhe portat.
Bukuri Pa Ndjenja
USD 121.64

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Kotësi
USD 143.41

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Shpresë
USD 102.44

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Humor
USD 121.64

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Bukuri e Qëndrueshme
USD 83.23

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Të Dua Ende
USD 102.44

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 169.02

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Martesë e Lumtur
USD 169.02

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Pranim
USD 102.44

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 102.44

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Bashkim
USD 143.41

Bashkim

24 trëndafila

Fisnikëri
USD 121.64

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 143.41

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Mikpritje
USD 143.41

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 169.02

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Respekt
USD 143.41

Respekt

24 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 102.44

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Virtyt
USD 102.44

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top