...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Imagjinatë
USD 110.31

Imagjinatë

12 Trëndafila

Entuziaste
USD 110.31

Entuziaste

Trëndafila

Mikpritje
USD 154.44

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 154.44

Melodioze

24 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 182.02

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 110.31

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
E butë
USD 154.44

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Ngasje
USD 182.02

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Strehim
USD 182.02

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 131.00

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 110.31

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Puthje
USD 154.44

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO