Peterborough Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste
USD 113.00

Entuziaste

Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 113.00

Pranim Dashurie

Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 186.45

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Puthje
USD 158.20

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Pranim
USD 113.00

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Bukuri madhështore
USD 113.00

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Krenare
USD 91.81

Krenare

12 Trëndafila

Të Dua Ende
USD 113.00

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 134.19

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Modesti
USD 113.00

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Hare e ardhshme
USD 113.00

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Shije e Mirë
USD 186.45

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO