Thunder Bay Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Entuziaste
USD 110.81

Entuziaste

Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 182.84

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Joshëse
USD 110.81

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 155.14

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Puthje
USD 155.14

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Pranim
USD 110.81

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 182.84

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Mjaft Më Kritikove
USD 110.81

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Madhështore
USD 182.84

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Joshje e Gjatë
USD 155.14

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Paqe
USD 110.81

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 131.59

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO