Chat with us, powered by LiveChat

Timmins Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E hirshme
USD 65.45

E hirshme

Karafila , trëndafila

Joshëse
USD 114.00

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Magjepsje
USD 74.02

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 74.02

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Respekt
USD 134.02

Respekt

24 Trëndafila

Fitore
USD 65.45

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Delikate
USD 85.71

Delikate

12 Trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 65.45

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 85.08

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpërblim Për Mirësi
USD 171.42

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Lavdi
USD 65.45

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 65.45

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO