Toronto Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Toronto është një qytet plotë diversitet i cili krenohet me kopshtet e mëdhenjë të mbushur me shumë lloje të luleve gjatë gjithë vitit. Trëndafilat, karanfilat dhe margaritarët shihen duke lulëzuar në pranverë dhe verë, së bashku me gerberat. Orkidetë janë poashtu lule popullore dhe gjenden duke lulëzuar Brenda shtëpive së bashku me amarilat gjatë kohës së Krishtëlindjeve.
Përkryerje
USD 95.77

Përkryerje

24 Trëndafila

Durim
USD 68.41

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 108.80

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 68.41

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Hutim
USD 108.80

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Përsosmëri
USD 68.41

Përsosmëri

6 Trëndafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 67.75

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 95.77

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Përulësi
USD 68.41

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 123.13

Mahnitëse

Trëndafila

Kthjelltësi
USD 68.41

Kthjelltësi

8 trëndafila

Falënderim
USD 108.80

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 68.41

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Dëshirë
USD 108.80

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 108.80

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Qëndrueshmëri
USD 78.18

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Virtyt
USD 68.41

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Shpresë
USD 68.41

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Top