Birthday


Ashpërsi
USD 111.03

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 155.45

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 131.85

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 183.20

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 111.03

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 155.45

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 183.20

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 155.45

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 199.86

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 183.20

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 111.03

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 155.45

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 199.86

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 111.03

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 155.45

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 111.03

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 90.21

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 111.03

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 111.03

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 155.45

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 111.03

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 90.21

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 111.03

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 155.45

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top