Mothers Day


Mikpritje
USD 157.23

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 112.31

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Hutim
USD 185.30

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 112.31

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Përulësi
USD 112.31

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

E paharrueshme
USD 112.31

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 157.23

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 112.31

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 112.31

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 185.30

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Joshje
USD 133.36

Joshje

12 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 112.31

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 185.30

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 157.23

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 133.36

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 112.31

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Rini
USD 112.31

Rini

Trëndafila dhe karafila

Të Përkas Ty
USD 133.36

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 157.23

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Pafajësi
USD 185.30

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Mahnitëse
USD 202.15

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 112.31

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 185.30

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 112.31

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top