Congratulations


Elegancë
USD 111.03

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Optimizëm
USD 90.21

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 131.85

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 111.03

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Durim
USD 111.03

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Shpërblim Për Mirësi
USD 199.86

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 155.45

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 183.20

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 111.03

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 111.03

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Elegante
USD 90.21

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 183.20

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 155.45

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 111.03

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Lartësi
USD 155.45

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 111.03

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 111.03

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Strehim
USD 183.20

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 111.03

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 111.03

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Kënaqësi
USD 183.20

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 111.03

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 183.20

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 111.03

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top