Friends


Pajtim
USD 183.30

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 111.09

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 131.92

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 111.09

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 183.30

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 199.96

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 111.09

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 111.09

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 155.53

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 90.26

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 183.30

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 111.09

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 155.53

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 111.09

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 183.30

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 199.96

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 111.09

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 155.53

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 90.26

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 111.09

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 155.53

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 131.92

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 111.09

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 183.30

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top